Online besparen op software

Waarom software kopen online? Je weet waarschijnlijk als geen ander dat het alleen maar makkelijker is geworden om online je software te kopen. Daarnaast wordt een nieuwe computer of laptop vaak alleen geleverd met een besturingssysteem en een aantal demoversies van software.

Zo beschik je in de meeste gevallen niet over een volledige versie van Microsoft Office of over een volledige antivirus software. Deze handige en vaak onmisbare pakketten zijn vaak los te kopen.

Voordelen van een licentie

Echter is dit niet alles. De kostenbesparing kan in sommige gevallen wel oplopen tot 70% ten opzichte van nieuwe licenties. Een bijkomend voordeel kan de eventuele inruil van je oude of overtollige licenties zijn. Je kunt op deze wijze besparen op de aanschaf van gebruikte licenties en anderzijds ontvang je een inruilbedrag op je overtollige licenties.

Je hebt niet meer de rommel met de dozen en je ontvangt de licenties allemaal netjes via de e-mail. Ik vind persoonlijk dat een licentie kopen bij Softwarelicense4u webwinkel echt de moeite waard is, wanneer je veel geld wilt besparen.

https://softwarelicense4u.com/nl/

Posted in Web